tor. 29. aug. | Studentforeningen SALT

Infomøte om å være SALT-aktiv

Vi i SALT ønsker å invitere alle lærerstudenter på lærerutdanninga til et infomøte om å være aktiv i SALT
Registreringen er lukket
Infomøte om å være SALT-aktiv

Tid og sted

29. aug. 2019, 16:15 – 18:15
Studentforeningen SALT, E. C. Dahls gate 2, 7012 Trondheim, Norway

Om eventen

Vi i SALT ønsker å invitere alle lærerstudenter på lærerutdanninga til et infomøte om å være aktiv i SALT førstkommende torsdag, 29. august fra kl. 16:15-18:15. Infomøtet vil bli holdt på storauditoriumet på Akrinn: http://bit.ly/2zmVCmE

Vet du ikke hva SALT er? Ønsker du å bli med på noe gøy og sosialt? Styret i SALT og de ulike utvalgene har nå startet sin rekrutteringsperiode og ønsker nye medlemmer! På infomøtet vil vi informere om de ulike stillingene som tas opp og det vil bli mulighet til å stille spørsmål om det er noe du lurer på! Rekrutteringsperioden vil foregå f.o.m. 26. august til 08.september. Påmeldingsskjema med informasjon om de ulike stillingene finner du på vår facebookside.

Har du ikke mulighet til å få med deg infomøtet eller ønsker du å finne ut mer om SALT og de ulike utvalgene allerede nå? Da kan du besøke vår nettside www.saltntnu.no eller sende oss en melding på vår facebookside! Hvert utvalg vil også stå på stand hver sin dag i vrimla på Kalvskinnet fra mandag 26.08 - fredag 06.09.

Trykk "delta" på arrangementet og del det gjerne med dine medstudenter. Vi gleder vi oss til å se deg på onsdag!

Dele denne eventen