Registrer eller finn medlemsbeviset ditt her! NB. Vi har for tiden problemer med medlemsregisteret, så mange vil ikke få opp beviset sitt foreløpig.

Her er siden for deg som er medlem av studentforeningen SALT. Under her kan du registrere deg, eller finne medlemsbeviset ditt. For å få et medlemsbevis er du nødt til å registere deg først. Du må bruke studenteposten din til å verifisere at du er student ved ILU. Det får du gjort ved at du får tilbakesendt en epost etter utfylling. Her får du en lenke du må trykke på. Når dette er gjort, så vil vi se at du er klar til å bli aktivert. Du må også fylle inn vipps id'en som står på kvitteringen da du meldte deg inn i SALT. Vi i SALT aktiverer medlemmer bulkvis når du har fylt inn vipps id. Om du ikke har vipps id, men klistremerke så må du komme innom studentkontoret. Eventuelt om du ikke hadde vippskvitteringen tilgjenglig når du fylte inn registreringen, så må du komme å vise denne på studentkontoret. Når du blir aktivert, så kan du hente medlemsbeviset ditt ved å skrive inn studenteposten din. Da vil det komme opp navnet og medlemsnr ditt. Det er dette du bruker når du skal benytte deg av medlemsfordeler og være med på aktiviteter som er i regi av SALT.

Hvordan registrere medlemskap i SALT

 

- Trykk deg inn på knappen over som heter BLI MED (evt gå inn på http://medlem.studentalt.no/#/registration )

 

- Fyll inn registreringen.

- Husk å få med vipps id.

Vet du ikke hva vipps id'en er? Gå inn på vipps appen - Mine kjøp - Historikk, her kan du finne Stundetforeningen SALT, og når du vippset medlemskontigenten. Trykk deg inn på denne. Her vil du finne en ID på ti siffer. Denne må du ha med på registreringen for å bli en aktiv medlem (Evt komme innom å vise klistremerke på studentkontoret).

 

 

-Du er også nødt til å fylle inn studenteposten din, som er feide brukernavnet ditt @stud.ntnu.no. På denne mailen vil motta en epost etter kort tid at du har sendt inn registreringen. Mailen du får er en lenke du må trykke på. Dette for at du må verdifisere at du er student. Når du trykker på denne vil du få meldig om at du har fullført registreringen.

 

- Om du har registret Vipps id, så er det bare å vente på at brukeren blir aktiv etter en bulkaktivering. Du vil motta en mail når dette har skjedd.

 

- Når brukeren er aktiv, så vil du finne den ved å trykke på knappen over som heter Medlemsbevis (evt gå inn på http://medlem.studentalt.no/#/membership-certificate )

 

 

 

- Her vi du kunne fylle inn en epostadresse. Dette vil være din studentepost som du har registrert deg på. Du vil da få generert et medlemsbevis med navn og medlemsnummer.

 

-Da har du medlemsbeviset ditt, og er herved fullverdig gjennom guiden.

 

-Spørsmål? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg.

Trinn 1.jpg
Trinn 2.jpg
trinn 2.1.jpg
trinn 3.2.jpg
trinn 3.jpg
trinn 3.1.jpg
trinn 5.jpg
trinn 4.jpg