top of page

MEDLEMSFORDELER

REKOM- gruppen: Heidi’s, The Mint & Kokomo 

 

Gratis inngang på alle barene hver dag frem til kl 00.00. 

For å benytte tilbudet trenger du SALT-meldemskort med REKOM-klistremerke på.

 

Heidi’s

Tmv- kaia 17, 7014 Trondheim 

Opplev fantastiske fester hos oss – inspirert av afterski og oktoberfest – året rundt!

Du finner Heidi og Anton rundt om i landet, spradende rundt i tyrolerkjoler og lederhosen, klare for å skape fantastiske minner sammen med våre flotte gjester.

Bli med oss å danse på bordene i en helt magisk atmosfære!

 

Gratis inngang frem til 00.00


 

The Mint

Nordre gate 21, 7010 Trondheim 

I hjertet av Trondheims festgate finner du The Mint. The Mint åpner dørene hver fredag og lørdag for hele Trondheims klientell mellom 18-23 år. Hver åpningsdag finner du en av våre faste House DJ’s som sørger for en unik atmosfære.

 

Gratis inngang frem til 00.00

 

Kokomo

Nordre gate 23, 7010 Trondheim

Kokomo er ment for å oppleves, deles og minnes – vi tar deg med på en reise til de sydlige breddegrader; der solen er varm, drikken er kald og skuldrene er lave.

Kokomo er en sinnsstemning – det er der du hygger deg i godt lag og tar en pause fra hverdagens stress! Vårt dyktige team serverer deg smaker du vil kjenne igjen fra din forrige ”sydenferie”, og kanskje blir det stemning for limbo ut i de små timer?

 

Gratis inngang frem til 00.00 

 

Egon Solsiden

Tmv-kaia 21, 7043 Trondheim

Et godt måltid i et hyggelig miljø – det er kjennemerket for et besøk hos Egon Restauranter. Siden starten på Nordstrand i 1984 har Egon servert venner, familier og reisende i vårt originale miljø med låvepanel, murstein og spennende dekor og innredning som sentrale elementer.

Målet har alltid vært å skape et miljø hvor folk trives. Hvor det er lett å være seg selv, hvor alle føler seg hjemme og hvor du alltid finner noe du har lyst på.

 

 -15% på all mat, diverse rabatt på drikke. 

SOT Bar & burger Solsiden

tmv-kaia 3, 7014 Trondheim

SOT ble etablert av kompisene David og Kjartan i 2014. Målet var å skape stedet de selv drømte om å henge i, med mat og drikke de selv digget. En avgjørelse ble tatt. De ville servere saftige burgere, og det skulle være den beste og mest legendariske burgeren i mils omkrets. Guttene pakket sekkene og dro til NY for å hente inspirasjon om råvarer, fries og dipper fra de mest legendariske burgerjointene i staten. Da de kom hjem omsatte de kunnskapen til det som i dag er SOT Bar & Burger, en sofistikert, men ujålete og sydende burgerhage med nordisk touch og drivere og medarbeidere som brenner for saftig burger, lokal øl, god stemning og personlig service. Med kontinuerlig innovasjon i burgermeny og et levende ølskap, byr vi på kompromissløse smaksopplevelser i en tøff, uformell og inkluderende atmosfære.

20% på mat og alkoholfri drikke


 

Robust 

Søndre gate 24, 7010 Trondheim 

Her blir det servert retter inspirert fra Norge, Frankrike, Italia og Asia med gode og kortreiste råvarer.

Robust Bistro er et spisested for alle private, forretningsmarkedet og en mulighet for små selskap og feiringer til å oppleve en fantastisk reise gjennom mat og drikke.

 

10% rabatt på menyer 3-4-5 retters. Medlemsbevis må legges frem ved bestilling av bord! 

 

Lan Na 

Søndre gate 17, 7011 Trondheim

Lan Na er en koselig og uformell thairestaurant som ligger i Trondheim sentrum. Vi ble etablert i juli 2018, og helt siden starten har vi hatt et fokus på kvalitet. Vårt mål er å gi deg en ekte asiatisk matopplevelse til en rimelig pris.

Vi serverer autentisk thaimat, laget med ekte asiatiske råvarer av våre

talentfulle kokker med flere tiår med erfaring. På menyen finner du

blant annet curry, wok, nuddelretter, dumplings og mer!
    

-10% rabatt på alle hovedretter, hele åpningstiden (gjelder både take away og spising i restauranten)

 

Szechuan

Olav Tryggvasons gt. 20, 7011 Trondheim 

En smak av Kina. Det kinesiske kjøkkenet er en dans mellom store flammer og friske grønnsaker. Sizzling varm olje i pannen, retter marinert med de beste krydderne fra Szechuan-provinsen, balanserte nuddelretter med akkurat den rette mengden soyasaus – alt sammen med kultur og historie.

 

-10% på alt av mat.

 

Mormors stue 

Nedre Enkeltskillingsveita 2, 7011 Trondheim

En av Trondheims koseligste kafeer, og stedet for hjemmebakst. Vår intensjon er å gjenskape atmosfæren hos Mormor da vi var barn. Gamle møbler, blondegardiner, knirkende gulv og dører er noen av det man kan oppleve hos oss! 

 

- 50 % på varme kaffedrikker (+ iskaffe). Også ordinær studentrabatt på utvalgt mat og drikke. 

 

 

Dora 1 Bowling 

Kobbes gate 6, 7042 Trondheim

Trondheims beste og billigste bowling med 12 bowlingbaner, 10 biljardbord, 4 snookerbord, 3 dart og 2 shuffleboard.

 

40,- per serie per person.

 

 

The Thai Spa

Fjordgata 10, 7010 Trondheim 

Autentisk thaimassasje i sentrumsnære Fjordgata. Kom innom for en fin avslapning i en ellers travel hverdag! Se video for mer informasjon: https://fb.watch/9ifjlUSkaO/ 

 

-20% på Thai Aroma Massasje.

 

UTE- hallen 

Ormen Langesvei 15, 7041 Trondheim 

UTE-Hallen er Midt- Norges største klatresenter, og ligger naturskjønt og sentrumsnært ved sjøen på Ladehammeren. Vi har vegger med høyder 17 meter, 16 meter, 13,meter, 11 meter, 8 meter og mer enn 130 ulike ruter. Vi har åpent hver dag hele året fra 07-23 og det er gratis parkering rett utenfor hallen. 

95 kroner per person.

 

 

Trondheim Buldresenter 

Stiklestadveien 2, 7041 Trondheim 

Velkommen til et av Europas mest moderne og Norges største rene buldresenter på over 1000 m2. Trondheim Buldresenter ligger bare få minutters gange fra Solsiden like ved Ringnes/EC Dahls bryggeri og bare noen hundre meter fra UTE- hallen.

Det er gratis parkering på hele området rett utenfor inngangen. Hallen er åpen for buldring hver dag hele året fra klokken 07-23 og tilbyr gratis kaffe (du betaler bare for koppen). Hallen har også et slakk-line område med 3 ulike liner.

 

85,- pr pers.

 

bottom of page