top of page

Ofte stilte spørsmål 

Hvordan registrerer jeg bokskap? 

Det er instituttets tillitsvalgte som har ansvar for å registrere bokskap. For informasjon om hvordan du kan registrere og få skap, samt reglene for å ha bokskap finner du HER eller under "TILLITSVALGTE" i menyen øverst på nettsiden. 

Hvordan blir jeg medlem av SALT?

For å bli medlem av SALT må du registrere medlemsskap. Du finner informasjon om dette HER eller under "MEDLEM" i menyen øverst på nettsiden. 

Hvor finner jeg informasjon om arrangementer?

Vi poster jevnlig arrangementer på forsiden av nettsiden. Du vil også finne Facebook-arrangementer dersom du liker Studenforeningen SALT på Facebook. Følg oss i tillegg på insta (saltntnu)! Her legger vi også ofte ut informasjon om arrangementene.

Hvor finner jeg informasjon om fadderuken?

Alt av program og informasjon om fadderuken finner du HER eller under "NY I SALT?" i menyen øverst på nettsiden. Følg oss i tillegg på insta (saltntnu)! Her oppdaterer vi hyppig i forkant av og under hele fadderuken.

Hvor finner jeg informasjon om praksis?

Informasjon om praksisskole, praksisgruppe, regler osv. finner du på praksisweb HER. Du må logge deg inn med din NTNU feidebruker for å få tilgang. 

Hvor finner jeg timeplanen min?

Timeplanen din ligger på NTNU Innsida, under "Timeplan" på menyen øverst. Logg deg inn med din NTNU feidebruker HER for å få tilgang.

Hvor kjøper jeg bøker?

Brukte bøker kan du finne på billig ibok.no (søk på bokens tittel eller forfatter) HER eller på facebooksiden: "kjøp og salg av bøker for lærerutdanningen - NTNU Kalvskinnet". Søk den opp på facebook så finner du den! 

Du kan også kjøpe nye bøker på Akademika. De har gjerne tilbud på bokpakker i de i ulike emnene på starten av semesteret. 

bottom of page