SALT IF

SALT Idrettsforening er et utvalg som organiserer aktiviteter for alle lærerstudenter. Vi er et lavterskeltilbud og tilbyr flere varierte idretter og aktiviteter. Her har vi mixlag innenfor volleyball, basketball, innebandy, håndballag for damer og fotballag både på herre- og damesiden.

 

Vi tilbyr også morgenjogg og klatring og buldring en gang i uka. I tillegg har vi Sporty-økt som er en ukentlig gymtime med stor variasjon innenfor morsomme aktiviteter. Økta er lagt til mandager rett etter forelesningslutt og holdes i gymsalen på Lysholm. Vi har et liknende tilbud på fredager, men på denne økta er det mer fokus på ballsport. Sporty-økt, morgenjogg og klatring og buldring er et tilbud for absolutt alle ILU-studenter.

 

Vi arrangerer også større og mindre arrangementer for alle studenter ved ILU, medlemmer i SALT IF og for de aktive. Dette kan være alt i fra volleyballturnering til mesternes mester!

 

Kjernen vår ligger i at vi ønsker å kunne tilby et gratis lavterskeltilbud for alle lærerstudenter. Vi kan kontaktes på mail, Facebook og Instagram. Send gjerne en melding om du lurer på noe til SALT IF, vi er åpne for alt!

 

Facebook: https://www.facebook.com/SALTIDRETTSFORENING

Instagram: salt_if

Mail: Post@saltif.com

 

Leder: Ingvild Ellingsen 

Nestleder: Mia Storengen Olsen

Sjekk ut nettsiden til SALT IF her: