Forhåndstilte kandidater - Styret og utvalgsledere

Johanne Halseth

Stilt til: Leder SALT IF

Litt om meg:

Johanne er jeg, 23 år gammel fra Bærum.

Jeg går 3.året på 1-7 med fordypning i

matte og master i spesped. Blid, engasjert og strukturert er tre egenskaper jeg vil beskrive meg selv med. Jeg sitter nå som leder i SALT IF og har hatt dette vervet i et år.

Hvorfor dette vervet:

Dette vervet er atm ganske kaotisk og er en del ting som må struktureres før jeg vil si meg ferdig i SALT IF. Med en ny stiftet idrettsforening er det en del ting som må på plass, derfor vil jeg stille igjen og rydde opp slik at vervet blir enklere å ta over i 2022. Lage permer, tydelige oversikter og finne en fin balanse med arbeidsfordeling i styret er noe som står høyt på prioriteringslista mi.

 

I fjor gikk jeg til valg for å skape struktur i foreningen, dette føler jeg at begynner å komme på plass. Tydelige stillingsbeskrivelser og god arbeidsfordeling mellom dem som sitter i vervet har hatt stort fokus. Dette vil jeg fortsette å jobbe med, og ta med erfaringer fra det året her videre i 2021 og ta SALT IF til nye høyder.

IMG_0934%20-%20Studentforeningen%20SALT_

Julie Bratseth Håkonsen

Stilt til: Leder SALTstyret

Litt om meg:

Jeg heter Julie, er 24 år og går 3.året på

lærerstudiet, 5.-10.trinn, med fagene matte, naturfag og samfunnsfag. Jeg sitter nå som nestleder i SALT, og har vært i styret siden høsten 2019 da jeg ble valgt inn som styrerekrutt. Jeg kommer fra Sunndalsøra i Møre og Romsdal, men har bodd i 4 år i Trondheim. Jeg er blid, strukturert og engasjert.

Hvorfor dette vervet:

Jeg passer til dette vervet fordi jeg allerede har erfaring fra styret, og føler jeg har oversikt og kompetanse til å ta over ledervervet. Jeg ble valgt inn som nestleder på valgmøte i fjor, og satt som styrerekrutt i noen måneder før det. Jeg har også en del erfaring med organisasjonskultur, og jeg er glad i å jobbe med andre. På mitt ene år i SALT har jeg blitt kjent med utrolig mange på studiet, og jeg føler at en del av de aktive allerede kjenner til meg. Noe som er bra da jeg ønsker at det skal være lavterskel å komme til meg hvis det skulle være noe.

IMG_5283%20-%20Julie%20Bratseth%20Ha%CC%

Emma Overrein

Stiller til: Leder Friluftsliv

Litt om meg:

Hei! Jeg heter Emma og går 4.året 1-7

her ved ILU. Jeg er 24 år og kommer fra en liten plass som heter Meråker. Jeg er ei allsidig og sosial jente som liker å ha mye å gjøre og engasjere meg. Utenom studiet driver jeg med mye forskjellig, gjerne utendørsaktiviteter som friluftsliv, men også trening, kor og å være på det som skjer!

Hvorfor dette vervet:

Jeg passer til dette vervet fordi jeg nå har vært med i utvalget salt friluftsliv i 2,5 år og har sittet som leder det siste året. Jeg har derfor opparbeidet meg litt erfaring med hvordan det er å styre et utvalg og tenker dette er noe jeg har lyst til å fortsette med. Jeg har også tidligere studert friluftsliv, og har en del erfaringer og kunnskap innen dette. Jeg er løsningsorientert og interessert i å drive utvalget videre på en så god måte som mulig. Siden jeg var borte i utenlandspraksis i vinter og korona-pandemien startet føler jeg at dette året har gått så fort, så ønsker gjerne å fortsette som leder et år til!

60422553_2407661359277454_52208847423327

Hanne Velken

Stilt til: leder Stuggu

Litt om meg:

Jeg er ei 22 år gammel jente, snart blir 23:) Jeg går 1.-7. tredje året og har vært aktiv i SALT i 1,5 år.

Hvorfor dette vervet:

Jeg har vært leder for Stuggu i ett år nå og trives godt med det. Jeg er opptatt av at alle studenter skal få muligheten til å være med på noe trivelig og det er noe av det viktigste Stuggu jobber for.

A3F48BBF-8605-4DF2-8D79-7B03B9627515 - K

Kristin Arnesen

Stilt til: Sosialansvarlig SALTstyret

Litt om meg:

Jeg er en (meget) snakksom og glad

jente, går første året mitt på Kalvskinnet (5-10 med norsk) og kommer fra Alta! Jeg er superlett å bli kjent med og kan bidra med smalltalk om de fleste tema. 1998 er året jeg ble til, og har fungert ganske godt siden da. Hovedtrekket med personligheten min er at jeg elsker å snakke med andre (og med meg selv om nødvendig), noe som jeg ser på som en bra ting om man vil stille som sosialansvarlig. Gi meg et tilfeldig tema å snakke om så kan vi holde på i timesvis! (Noen vil kanskje klassifisere dette som en del av ADHD'en min men jeg velger å tro at jeg ville vært helt lik uten) Noe jeg også mener er viktig er at "ingenting" er tabu å snakke om, så hvis jeg skal trekke fram utfordringer med megselv vil det kanskje være at jeg overtenker situasjoner en del, føler mange ganger at jobben jeg gjør ikke er bra nok og er 180cm høy (a blessing and a curse). I tillegg har jeg ADHD som tidligere nevnt, noe som kan være utfordrende til tider, men mener derimot at dette er en positiv del av meg.

Hvorfor dette vervet:

Jeg har ingen erfaring innefor å sitte i et styre, men kunne veldig gjerne tenkt meg det! Jeg føler selv, og har hørt av andre, at jeg er flink på å inkludere de som faller litt utenfor. På fest er jeg den som går å teller personer for å være sikker på at alle er der og har det godt. I student-sammenheng har jeg jobbet 3-4 år på Studenthuset City Scene i Alta, både i garderobe og etterhvert som ordensvakt (kurset). Har dermed erfaring innenfor jobb i grupper, og jobb med studenter (var frivillig studentarbeid for de fleste, som på Samfundet)

Amalie Flo

Stilt til: Nestleder SALTstyret

Litt om meg:

Eg heiter Amalie Flo, er 22 år

gammal og kjem frå Stranda. Eg går i 4. klasse på 5-10 og har faga matte, engelsk og samfunnsfag, og skal ta masteren min i engelsk. Eg har vore aktiv i Event & Næringsliv i 2 år og har det siste året søtte som sosialansvarlig i SALT styret. På fritida spelar eg fotball for SALT, jobbar som læringsassistent på vidareutdanninga i engelsk, og er ellers mykje med vennar.

Hvorfor dette vervet:

Grunnen til at eg passar til vervet som nestleder er at eg likar å ta i eit tak, liker å førebu meg godt, og å ha litt kontroll og orden. Eg trur eg kan vere ei god høgrehand for leiaren når det trengs, og eg kan også vere ganske sjølvdriven og sjå kvar det må hjelpast til. Eg er ofte einig med mange, som kan høyres negativt ut, men eg meiner at det er positivt fordi at eg høyrer på andre sine meiningar og tankar før eg tek ei endeleg beslutning sjølv. Som sagt så har eg vore med i styret som sosialansvarlig i eit år no, så eg har lært mykje om korleis det er å styre ei studentforening, og er klar til å ta enda meir driftsansvar.

IMG_8771%20-%20Amalie%20Flo_edited.jpg

Martinus Skuseth

Stiller til: Utvalgsansvarlig SALTstyret

Litt om meg:

Jeg er 24 år, fra Ålesund. Går 3. året

på 1-7, og skal ta fatt på en master i Naturfag nå snart. Har vært aktiv i salt i 1,5, men vært med på mye av det som har skjedd siden jeg begynte på studiet. Jeg er nå medlem av Event og Næringsliv, men hadde også vervet som faddersjef i denne annerledese coronafadderuka. På fritida spiller jeg fotball og er med på det meste av sosiale ting som skjer rundt i byen.

Hvorfor dette vervet:

Vervet som utvalgsansvarlig er viktig for å opprettholde en god kontakt mellom de forskjellige leddene i studentforeningen. Jeg har allerede et godt forhold til de som til nå har stilt utvalgsledere og håper å få det til de jeg eventuelt ikke kjenner fra før. Dette er viktig for å kunne ha en god og gjensidig dialog. Alt salt har å tilby er skapt gjennom den jobben de forskjellige utvalgene gjør og jeg føler jeg både er motivert og kunnskapsrik nok til å hjelpe de med det.

 

Gjennom vervet som faddersjef hadde jeg hele tiden god kommunikasjon med de som satt i styret, og fikk også da et innblikk i hvordan ting blir gjort. Dette vil være fint å ta med seg inn i et eventuelt styreverv som utvalgsansvarlig.

 

Og sist men ikke minst, vi trenge boys i ditte gamet også, kan ikke la damene ta heilt over å styre skuta aleine.

martinus stud 2 - Martinus Skuseth.jpg

Sigrid Bergheim Holvik

Stilt til: Leder Strikk&Drikk

Litt om meg:

Hei! Mitt namn er Sigrid, 24 år og eg går 4. året på 1-7. Eg er ei sosial, utadvent og blid jente frå Vestlandet. På fritida er eg veldig glad i å trene, drive med friluftsliv, vere sosial med vennane mine og sjølvsagt sitte inne i sofaen, tenne lys og strikke.

Hvorfor dette vervet:

Eg har allereie søtte eit år som leiar i Strikk&Drikk og synest dette har vore kjekt. Derfor har eg lyst å stille på nytt. Det å vere utvalgsleiar har gjedd meg moglegheiten til å bli kjent med enda fleire på lærarutdanninga, samtidig som eg har fått vore med å gjedd studentane ein moglegheit til å sosialisere seg. På grunn av korona har mange av dei planlagde arrangementa våre blitt avlyst iår. Men eg håpar 2021 blir eit betre år for alle, og at vi får arrangert fleire strikkekurs, strikkekinoar, fortsette med vekentlege strikkekveldar o.l.